onsdag 25 juli 2012

Skördat

Idag har jag skördat broccoli. Den har verkligen blivit fin iår och inga kållarver alls. Det är ju roligt att något trivs efter den här kalla sommaren. Dillen däremot är rena katastrofen och det är första gången sedan jag började odla som jag har misslyckats med den. Det blir inga kronor till gurkorna iår!

3 kommentarer:

  1. Så fin kål! Jag fick som vanligt inte till något köksland i år heller men väldigt fin sallad i sålådan! (:D Men det närmar sig varje år, nu är två av 4 höga pallkragar målade och fyllda med jord. De flesta av bärbuskarna är planterade. Så NÄSTA år.... (:D

    De fina vita riddarsporrarna med svart mitt som jag fick av dej vid forumbytarträffen, vad heter dom? är det Prakriddarsporre 'Delphinium cultorum 'Percival?
    De är jättefina!
    Ha det gott!
    Blomkärringen

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag förstår att du har väldigt mycket på gång i din trädgård. Ja det stämmer att det är Percival. Jag har köpt och sått fröna från Impecta för några år sedan. Klipper man ner det överblommande kan de komma igen i ett andra flor med blommor.

    SvaraRadera
  3. Jag har också frösått Percival från Impecta, väldigt bra grobarhet på dom. Blir fler sorter nästa år. Hur har du gjort med broccolin från start. Min bara tynade bort .

    SvaraRadera