söndag 19 december 2010

Julgodis

Igår gjorde jag Bounty. Mums! Blir nog min julgodisfavorit iår.


onsdag 15 december 2010

Glädje.....

...är att komma hem kl.19.00 trött och hungrig och upptäcka att Impectas nya frökatalog ligger i brevlådan. Nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska slita upp den direkt eller om jag ska vänta till helgen eller spara den till julledigheten. Dessa ständiga beslut!

söndag 12 december 2010

Julgodis

Igår gjorde jag lite julgodis. Det blev 3 olika sorters Fudge med smak av skumtomtar, skumbananer och mjölkchoklad. Mums! Har gömt dem väl så förhoppningsvis är det bitar kvar till jul.


Karamellkokeriet i full gång.

lördag 11 december 2010

Något rött....

Köpte ett tyg förra hösten till en tunika som jag skulle ha till jul men det blev aldrig tid att sy den. Nu har jag iallafall köpt mig ett mönster och sytt ett par kvällar så nu är den klar. Bättre sent än aldrig. (Hoppas jag hinner med ett linne till också)





måndag 6 december 2010

Lussefika

Jag har bakat glutenfritt i 8 år men har väl aldrig blivit riktigt nöjd med pepparkaksbaket. Varje år provar jag minst 2st olika recept eller samma recept men med olika mjölmix sorter. Antingen ser de helt okey ut men är inte så goda att äta eller så smakar de bra men blir inte så fina att titta på. I helgen provade jag ett nytt recept (igen) och de var riktigt knapriga och och goda. Bäst smak hitills av alla men ingen fröjd för ögat. De jag bakade idag är de på bilden. Fina men inte alls så goda. Alla tips och glutenfria recept på pepparkakor emotses med tacksamhet!!! Tacka vet jag lussebullar som är mycket lättare att lyckas med.